Aqua Medic Xenia


 

Aqua Medic Xenia 65 

Frameloos zoutwateraquarium inclusief bioloog én meubel. Het aquarium is gemaakt van extra helder glas met gepolijste randen. Glasdikte van de voorruit is 10 mm. De glazen bioloog bestaat uit: vier-kamer systeem, pre-filter kamer, twee helder water kamers voor het plaatsen van de biologische en mechanische filters (bijv skimmer) en filter media, en debezinkingskamer. Het aquarium wordt geleverd met een hoogglans zwart of wit meubel.

Afmeting: 65 x 60 x 55 (195 liter)
Opvoerpomp: DC runner 2.2

Prijs aquarium + meubel: € 1035,00

 


 

Aqua Medic Xenia 100

Frameloos zoutwateraquarium inclusief bioloog én meubel. Het aquarium is gemaakt van extra helder glas met gepolijste randen. Glasdikte van de voorruit is 12 mm. De glazen bioloog bestaat uit: vier-kamer systeem, pre-filter kamer, twee helder water kamers voor het plaatsen van de biologische en mechanische filters (bijv skimmer) en filter media, en debezinkingskamer. Het aquarium wordt geleverd met een hoogglans zwart of wit meubel.

Afmeting: 100 x 65 x 55 (325 liter)
Opvoerpomp: DC Runner 3.2

Prijs aquarium + meubel: € 1249,00

 


 

Aqua Medic Xenia 130

Frameloos zoutwateraquarium inclusief bioloog én meubel. Het aquarium is gemaakt van extra helder glas met gepolijste randen. Glasdikte van de voorruit is 15 mm. De glazen bioloog bestaat uit: vier-kamer systeem, pre-filter kamer, twee helder water kamers voor het plaatsen van de biologische en mechanische filters (bijv skimmer) en filter media, en debezinkingskamer. Het aquarium wordt geleverd met een hoogglans zwart of wit meubel.

Afmeting: 130 x 65 x 55 (425 liter)
Opvoerpomp: DC Runner 3.2

Prijs aquarium + meubel: € 1659,00

 


 

Aqua Medic Xenia 160

Frameloos zoutwateraquarium inclusief bioloog én meubel. Het aquarium is gemaakt van extra helder glas met gepolijste randen. Glasdikte van de voorruit is 19 mm. De glazen bioloog bestaat uit: vier-kamer systeem, pre-filter kamer, twee helder water kamers voor het plaatsen van de biologische en mechanische filters (bijv skimmer) en filter media, en debezinkingskamer. Het aquarium wordt geleverd met een hoogglans zwart of wit meubel.

Afmeting: 100 x 65 x 55 (525 liter)
Opvoerpomp: DC Runner 5.2

Prijs aquarium + meubel: € 2519,00