Beide pinksterdagen geopend!!!

Op zowel eerste-, als tweede Pinksterdag zijn wij geopend van 12.00 t/m 16.00 uur!

Altijd verse planten

En zit uw plant er niet bij? Dan bestellen we hem voor u.

Lees Verder »

Eigen malawi kwekerij!

Één van de mooiste en grootste collecties van de Benelux!

Lees Verder »

Nano aquaristiek

Alles voor de kleinste aquaria!

'Aquascaping'

Creëer je eigen onderwaterwereldje !

Aquarium op maat

aquarium op maat

Ook voor een stijlvol aquarium op maat kunt u bij Aqua ferrytale terecht.

Moet het aquarium perfect passen in de rest van het interieur? Kunt u qua afmeting het gewenste aquarium niet vinden bij fabrieksaquaria? Dan is een maatwerk aquarium een uitstekende keuze. In nauwe samenwerking met de beste aquariumbouwers ontwerpt Aqua ferrytale uw droomaquarium. Naast een aquarium verzorgen wij uiteraard ook graag uw meubel, filter, verlichting en overige opties. Elk aquarium is uniek en afgestemd op de wensen en behoeften van de klant. U bepaalt het design, de uitstraling en techniek van het aquarium,van filtratie en licht tot kleursamenstelling en gebruikte materialen.

Aquarium op maat…..Bijna alles is mogelijk!

  • Bepaal samen met ons het design van het aquarium.
  • Kiest u voor gewoon (float) glas, of misschien wel voor ultra helder Optiwhite glas?
  • Hoe zal het aquarium gefilterd gaan worden?. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een extern filter, een intern filter, een bioloog of een filter weggewerkt in de achterwand van het aquarium.
  • Wat voor verlichting wilt u? TL-verlichting (T8 of T5), Led verlichting, of misschien wel HQI verichting.
  • Vooral bij zeewater aquariums zijn de mogelijkheden van de overige techniek enorm. Je ziet vaak door de bomen het bos niet meer. Wij laten u graag de mogelijkheden zien en begeleiden u bij het kiezen van een perfect afgestemd techniek pakket.

Voor een aquarium op maat gaan wij graag even met u rond de tafel zitten om uw exacte wensen qua ontwerp en functionaliteit in kaart te brengen en u, waar nodig, van passend advies te voorzien. En, indien gewenst, helpen wij u natuurlijk graag bij het plaatsen van het aquarium en het aansluiten en afstellen van de techniek. Voor een offerte of voor extra informatie kunt u natuurlijk ook altijd even bellen of mailen.

diamondLabel-300x300