Beide pinksterdagen geopend!!!

Op zowel eerste-, als tweede Pinksterdag zijn wij geopend van 12.00 t/m 16.00 uur!

Altijd verse planten

En zit uw plant er niet bij? Dan bestellen we hem voor u.

Lees Verder »

Eigen malawi kwekerij!

Één van de mooiste en grootste collecties van de Benelux!

Lees Verder »

Nano aquaristiek

Alles voor de kleinste aquaria!

'Aquascaping'

Creëer je eigen onderwaterwereldje !

Service en advies

service en advies

 

Goede service en eerlijk advies….daar staan wij voor!

Een mooi aquarium is niet alleen rustgevend en een sieraad in huis, maar de aquaristiek is een hobby waar je veel creativiteit in kwijt kunt en waarin je nooit uitgeleerd raakt. Soms kom je daarbij vragen tegen waar je zelf niet meteen een antwoord op weet, of soms ontstaan er in het aquarium problemen die je zelf niet weet op te lossen. Door onze jarenlange ervaring zijn er weinig vragen waar wij niet al eens mee te maken hebben gehad. Wij zijn er voor om op dergelijke momenten een handje te helpen. Onze service houdt niet op na de verkoop van een aquarium, techniek of dieren, maar wij denken graag met u mee zullen er altijd naar streven een advies op maat te geven.

Water testen

Een succesvol aquarium staat of valt bij de kwaliteit van het water. Regelmatig het water testen kan een hoop ellende besparen. Het is nou eenmaal beter als je een probleem met de waterkwaliteit in een vroeg stadium ontdekt, zodat je op tijd passende maatregelen kunt nemen en grotere problemen kunt voorkomen. Zelf met enige regelmaat het water testen is natuurlijk het beste, maar u kunt ook af en toe wat water naar ons meebrengen zodat wij het even grondig en kosteloos voor u kunnen nakijken. Bij problemen in het aquarium raden wij altijd sterk aan om door ons het water te laten testen, zodat wij oorzaken kunnen aanwijzen of uitsluiten en ons advies kunnen baseren op de feitelijke kwaliteit van het water. Als het heel erg druk is in de winkel kan het zijn dat we even geen uitgebreide watertests doen totdat de drukte wat is afgenomen. Daarvoor vragen wij uw begrip.

Dieren en planten bestellen

Wij hebben altijd een zeer ruim assortiment planten en honderden soorten vissen op voorraad, maar het kan natuurlijk best voorkomen dat u een plant of dier zoekt dat wij op dat moment niet hebben. Vraag het ons en wij zullen proberen om de gewenste planten of dieren bij onze leveranciers te vinden en voor u te bestellen. Helaas is niet altijd alles mogelijk, maar wij zullen zeker ons best voor u doen.