Beide Paasdagen geopend!!!

Op Goede Vrijdag zijn we de gehele dag geopend! De beide Paasdagen zijn we geopend van 12.00 - 16.00 uur!

Altijd verse planten

En zit uw plant er niet bij? Dan bestellen we hem voor u.

Lees Verder »

Eigen malawi kwekerij!

Één van de mooiste en grootste collecties van de Benelux!

Lees Verder »

Nano aquaristiek

Alles voor de kleinste aquaria!

'Aquascaping'

Creëer je eigen onderwaterwereldje !

Corona huisregels

Zolang het nog verantwoord is zullen wij tijdens de corona epidemie vrijwel ongewijzigd geopend blijven. Alleen de koopavond op de donderdag zal per direct komen te vervallen. Om dit veilig te kunnen blijven doen hebben wij de medewerking van onze klanten nodig. Daarom vragen wij onze klanten dringend om rekening te houden met onze huisregels. Verder leggen wij u op deze pagina uit hoe u, indien gewenst, volledig contactloos kunt winkelen bij ons.

Huisregels:

Houdt afstand! U bent inmiddels allemaal bekend met de 1.5 meter regel van het RIVM. Laten we ons er dan ook allemaal aan houden! Niet alleen wanneer wij met u in gesprek zijn, maar ook als wij een vis voor u vangen. Er is geen enkele noodzaak om over onze schouder mee te kijken! Het gaat niet alleen om onze veiligheid, maar ook om die van uzelf!

Draag een mondmasker! Dat spreekt voor zich.

Betaal zoveel mogelijk met PIN! Het uitwisselen van contant geld zorgt voor een extra contactmoment dat we momenteel nou juist zoveel mogelijk proberen te vermijden.

Neem alleen testwater mee als u een urgent probleem vermoedt met uw aquariumwater. Als het nodig is testen wij uiteraard uw water, maar testjes om  ‘alleen even te kijken hoe het met mijn water is’  zullen wij momenteel niet voor u uitvoeren. De uitwisseling van de potjes water zorgt voor een contactmoment en dat willen wij tot een minimum beperken.

Bezoek onze winkel niet in groepsverband! Hoe meer mensen er in de winkel zijn, des te lastiger het wordt om afstand van elkaar te bewaren. Houd uw gezelschap dus zo klein mogelijk.

Als u griep op verkoudheidsverschijnselen heeft blijft u uiteraard thuis uitzieken. Wij helpen u graag zodra u weer beter bent.

Volledig contactloos winkelen

Hoewel wij ons aan de richtlijnen van het RIVM houden en dit ook van onze klanten verwachten, kunnen wij ons voorstellen dat een deel van onze klanten wellicht het contact tot het uiterste minimum zou willen beperken. Speciaal voor deze groep klanten  introduceren wij de mogelijkheid om volledig contactloos te winkelen bij Aqua ferrytale.  Dit gaat als volgt in zijn werk:

U belt uw bestelling door naar ons (036-5400797) met vermelding van uw mobiele telefoonnummer, zodat wij u een betaalverzoek (Tikkie) kunnen sturen.

Wij kijken of alles uit uw bestelling op voorraad is en rekenen uit wat de kosten hiervan zijn en sturen een betaalverzoek naar uw mobiele telefoon.

Zodra de betaling binnen is spreken wij het afhaalmoment met u af. Dit kan direct zijn, maar indien u het liever later afhaalt is dat natuurlijk ook mogelijk.

Op het moment dat u bij de winkel arriveert, geeft u even een seintje en wij zetten uw bestelling buiten voor u neer.

Voordat wij de bestelling inpakken wassen wij uiteraard eerst onze handen.  Na het uitpakken van uw bestelling doet u uiteraard hetzelfde. Met het op deze manier winkelen wordt de mogelijkheid van virusoverdracht tot een minimum beperkt. Niet alleen voor ons, maar vooral ook voor uzelf!