Nieuwe website……Wat is er nieuw

Welkom op onze geheel vernieuwde website. We vonden het de hoogste tijd worden om de website eens in een nieuw jasje te steken. Maar we hebben niet zomaar wat dingetjes verandert…..werkelijk de gehele website is op de schop gegaan.

Onder het kopje ‘info zoet/zee’ in de bovenste navigatiebalk vindt u een database van allerlei nuttige, handige of gewoon leuke informatieve stukken die wij voortdurend zullen uitbreiden zodat er vaak wat nieuws te lezen valt. We zijn al begonnen met het zoetwater- en plantengedeelte en we zullen op zeer korte termijn ook beginnen met het schrijven van artikelen voor het zeewatergedeelte.

Een grote verbetering is de nieuwe voorraadlijst van de dieren die we op dit moment daadwerkelijk op voorraad hebben. Deze is voor ons veel makkelijker zelf bij te houden, zodat hij veel beter up-to-date zal zijn. We zullen hem ieder weekend bijwerken, maar komt u voor een specifieke vis naar ons toe en wilt u er 100% zeker van zijn dat deze er nog voor u is, dan is het altijd verstandig vooraf eventjes te bellen of te mailen.

Onderaan de homepage zullen wij nieuwtjes vermelden die we de moeite waard vinden. Dit kunnen nieuw binnengekomen dieren zijn, maar ook andere nieuwtjes zoals beurzen, wedstrijden en nieuwe producten.

Wij wensen u veel plezier op onze website!

Team Aqua Ferrytale